Onderhoud & diagnose

Aircoservice
Vieze luchtjes of te weinig koude lucht? Dan doet u er slim aan om uw airconditioning na te laten kijken. Uw aircosysteem verliest elk jaar gemiddeld 8 tot 10% van zijn koudemiddel. Om uw airco in topconditie te houden, kunnen wij een aircoservice uitvoeren en uw airco bijvullen. Maak een afspraak of vraag een offerte op maat aan.

Onderhoud
U kunt bij JM Automotive terecht voor alle reparaties en onderhoud aan uw auto. Wij bieden een snelle service en scherpe prijs. Bij iedere onderhoudsbeurt krijgt uw auto een uitgebreide inspectie. Een onderhoudsinspectie geeft inzicht in de staat van uw auto en voorkomt onverwachte onderhoudskosten in de toekomst.

APK Keuring
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Als uw auto APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Is uw auto toe aan een APK keuring? Wij keuren voor een scherpe prijs. Plan snel online een afspraak.

Bandenservice
Voor het vervangen en balanceren van banden, bandreparatie en zomer- of winterbandenwissel of -opslag. Bij onderhoud controleren wij de bandenspanning voor maximale veiligheid en minimaal brandstofverbruik en bandenslijtage. Voor al uw wensen met betrekking tot banden kunt u bij ons terecht.

Reparatie
Heeft uw auto een reparatie nodig? Dan bent u bij JM Automotive aan het juiste adres. Wij maken graag een offerte op maat. Defecte onderdelen worden bij ons altijd vervangen tegen scherpe prijzen en het beste alternatief. Waar mogelijk adviseren wij originele of OEM kwaliteitsonderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn.

Diagnose
Heeft uw auto een vervelende of zelfs gevaarlijke storing? Laat dan eerst een diagnose uitvoeren voordat er onderdelen worden vervangen. Door de moderne techniek kan de storing lastig te traceren zijn. Om een diagnose uit te voeren zijn kennis, ervaring en professionele apparatuur nodig. Zo bespaart u onnodige kosten en gaat u met een gerust gevoel de weg op.

Software update
In uw BMW of Mini zitten diverse computers (regeleenheden). Om dit optimaal te laten werken, kunnen wij uw auto voorzien van de nieuwste software update. Dit kunnen updates zijn om de rij-eigenschappen of de multimedia te verbeteren. Ook in het geval van klachten kan een software update problemen oplossen.

Inbouw accessoires
U wilt uw auto uitbreiden met nieuwe accessoires als navigatie, carkit, trekhaak, alarmsysteem, parkeersensoren en multimedia? Met de uiterste zorg bouwen wij de apparatuur in uw auto. Vraag naar de mogelijkheden.

Aankoopkeuring
Bent u van plan een tweedehands auto aan te schaffen? Bij JM Automotive kunt u een aankoopkeuring uit laten voeren. Tijdens deze keuring word de auto grondig geïnspecteerd op de staat van de auto. Tevens is het mogelijk om de auto door ons klaar te maken naar uw wens voordat u met de auto de weg op gaat. Dan bent u verzekerd van vele kilometers rijplezier.

Ruitreparatie
Een steentje tikt pardoes een ster in uw voorruit. Dat kan u duur komen te staan, want bij hoge of lage temperaturen kan de ster zo doorscheuren en moet de hele voorruit worden vervangen. Kom daarom snel in actie! Wij repareren de ster in uw voorruit met de juiste gereedschappen en materialen. Ook voor volledige vervanging van uw autoruit is JM Automotive het aangewezen adres.

Schadeherstel / poetsen
Schade aan uw auto komt altijd ongelegen. Indien nodig regelen wij een taxatierapport voor de afhandeling met de verzekering. Bij ons kunt u ook terecht voor het poetsen / polijsten en reinigen van uw auto, zowel binnen als buiten. JM Automotive zorgt er voor dat uw auto er weer uit ziet als nieuw.

Sleepdienst
Met onze oprijwagen kunnen wij u van dienst zijn bij auto transport. Staat u met pech langs de weg? Wij kunnen uw auto ophalen! Wilt u een nieuwe auto laten ophalen? Of als u juist een auto wilt laten transporten naar een bepaalde plek, wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

JM Autocoach
Heeft u moeite met het vinden van de juiste tweedehands auto? Wij helpen u graag bij de aanschaf. Met verstand van zaken behoeden wij u voor een miskoop. We helpen bij elke stap in het proces. Van zoeken en keuren tot onderhandelen. Zo wordt het kopen van een tweedehands auto leuk en zorgeloos!